srpski| english| deutsch

Premijera Super Garden linije u Kelnu

Ne želeći da zaostaje za modernim trendovima kompanija Elixir Zorka je predstavila svoj nov asortiman proizvoda Super Garden, mineralna đubriva za baštovansto, travnjake, cveće i voće. Nakon uspešnog nastupa Elixir Zorka je još jednom dokazala da je u stanju da parira mnogim svetski poznatim kompanijama.

Svoju svetsku premijeru nov program mineralnih đubriva iz Elixir Zorke imao je na najvećem sajmu baštovanstva Spoga-Gafa u Kelnu. Na ovoj prestižnoj izložbi, među više od 2000 izlagača, Elixir Zorka predstavila je Super Garden Lawn All season, Super Garden Starter, Super Garden Flower, Super Garden Vegetables i Super Garden Fruit.

Sajam je održan od 3. do 5. Septembra i zahvaljujući novom programu Elixir Zorke, Srbija se vraća na mapu proizvođača mineralnih đubriva u svetskim okvirima. Zadovoljstvo je bilo tokom tri dana biti u društvu svetski poznatih brendova, a svakako da nastup našeg tima nije prošao nezapažen među kupcima kojih je ove godine bilo više od 50000 iz 106 zemalja.

Kao rezultat kvalitetnog nastupa uspostavljeni su brojni poslovni kontakti ali i poziv organizatora sajma da se Elixir Zorka sa svojim novim programom Super Garden đubrivima predstavi i na SPOGA GAFA 2017.
 
 
Počela je proizvodnja Super Garden linije đubriva

Fabrika mineralnih đubriva Elixir Zorka u svojoj širokoj paleti proizvoda od sada ima i premijum đubrivo namenjeno za baštovanstvo.

Nova premijum đubriva iz Šapca odlikuje izbalansiran odnso makro i mikro elemenata. Stručni tim Elixir Zorke razvio je novu formulaciju posebno pogodnu za ishranu osetljivih kategorija bilja, kaš što je cveće. Na taj način Elixir Zorka svrstala se među vodeće svetske kompanije u proizvodnji đubriva, ponudivši tržištu još jednu liniju proizvoda.

U novoj paleti nalazi se pet formulacija proizvoda svaka sa jedinstvenim imenom. Upoznajte se sa karakteristikama naših đubriva Super Garden Lawn All season, Super Garden Starter, Super Garden Flower, Super Garden Vegetables i Super Garden Fruita i uverite se zašto proizvodi Elixir Zorke lako nalaze svoj put do potrošača.

Svrha proizvoda i usluga kompanije Elixir Zorka je da ljudima donesu dobrobit i poboljšavaju kvalitet njihovog života i proizvoda. Istovremeno stvarajući vrednosti kroz inovacije, razvoj i povećanu rentabilnost.
 
Kako sam vrlo jednostavno dobila baštu iz snova

Mnogi ljudi u svojoj viziji idealnog i mirnog doma imaju baštu puno cveća. Ja nisam izuzetak po tom pitanju. Ali ono što sam shvatila je da prosto nemam vremena, koliko bih želela, da posvetim svom cveću. Međutim, našla sam rešenje, koje mi štedi vreme,  a osećaj da sam biljkama pružila najbolje čini me srećnom i zadovoljnom.

Ako i Vi želite da vaš balkon ili bašta budu čitavo leto puni raznobojnog cveća, potrebno je na vreme početi sa pripremama. Najvažnija stvar svakako je ishrana cveća. Svi znamo da je cveće osetljivo bilje i da je veoma važno stvoriti mu povoljne uslove za rast i razvoj. Ishrani bilja mora se stoga posvetiti posebna pažnja, a izbor hraniva do sada se svodio na ona koja se rastvaraju u vodi. Nikada međutim nisam bila sigurna da li sam napravila dobar rastvor u vodi, koliko puta nedeljno, mesečno, treba da prihranjujem biljke. Takođe hranivo treba da bude bez hlora.

Sada više nemam tih nedoumica jer koristim Super Garden Flowers, specijalno razvijenom formulacijom obogaćena mikroelementima za predivne boje i lepo cveće. Primena je vrlo jednostavna. Osnovna primena je pre i posle sadnje, a druga primena je bila 6 nedelja posle sadnje. Nakon posipanja, đubrivo sam dobro sjedinila sa zemljom i moj posao je bio završen. Više nisam brinula da li sam svojim biljkama dala sve što im treba. Super Garden Flowers odmah daje vidljive rezultate, jednostavno je za upotrebu i što je najvažnije na sadrži hlor. I pakovanja su prilagođena nama, damama.